Vermogensadvies

Als u over vermogen beschikt zal u zich regelmatig afvragen wat u het beste hiermee kunt doen. Sparen, beleggen of misschien op een andere manier investeren. Dit geldt zowel voor zakelijk vermogen als voor privé vermogen.

 

Bij Over-View kunt u terecht met al uw vermogensvragen. Of dit nu gaat over vrij vermogen, vermogen dat bedoeld is voor uw pensioen, voor het aflossen van uw hypotheek of voor het uitkeren van een stamrecht. Het advies dat wij u geven is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

 

1) Uw persoonlijke doelstelling

Het belangrijkste kenmerk van uw vermogen is het doel dat u hiermee heeft. Is het een noodzakelijk vermogen omdat dit in de toekomst moet voorzien in uw inkomen, de studie van uw kinderen, het aflossen van uw hypotheek of een ander noodzakelijk doel? Of is het vermogen waarvoor u niet direct een bestemming heeft?

 

2) Uw financiële doelstelling

Nadat u een persoonlijke doelstelling heeft voor het vermogen gaan we deze vertalen naar een doelstelling in euro's. Met andere woorden: wanneer heeft u welk bedrag nodig?

 

3) Het rendement en risico

Op basis van de financiële doelstelling wordt bepaald welk rendement nodig is om dit te behalen. Omdat rendement en risico altijd samen gaan, wordt ook gekeken welk risico u kunt en wilt lopen. Wij geven u inzicht in de haalbaarheid van uw doelstelling en de risico’s die dat met zich meebrengt. Daarna krijgt u een concreet advies over de uiteindelijke invulling van uw vermogen.

 

4) Het monitoren van de voortgang

De laatste maar misschien wel belangrijkste fase is het monitoren van de voortgang. Vermogensdoelstellingen zijn vaak ver in de toekomst. Tussen het opstellen van het advies en het moment waarop u het vermogen nodig heeft kan er veel gebeuren. De rente op spaargeld zal veranderen, de ontwikkeling van uw effectenportefeuille loopt anders dan gepland of uw persoonlijke situatie verandert. Om ervoor te zorgen dat ook tijdens de looptijd het advies nog aansluit bij uw doelstelling zullen wij periodiek toetsen of de ontwikkeling van uw vermogen nog volgens schema loopt. Door dit regelmatig te doen kunnen we tijdig bijsturen als dat nodig is.

 

Wilt u weten wat Over-View voor uw vermogen kan betekenen? Neem dan contact op voor een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.

 Twitterfeed

 Onze gegevens

Over-View

Dr. Herskade 1

3261 CJ Oud-Beijerland

 

Contactgegevens

Marcel Huber

 

      (06) 54 30 31 29

 

      info@over-view.nl

Disclaimer Algemene voorwaarden | Privacybeleid |