Financiële administratie

Voor het efficiënt en effectief voeren van een financiële administratie denken wij in eerste instantie aan een geautomatiseerd boekhoudproces dat online wordt gevoerd. Hierbij wordt zoveel mogelijk van de meest moderne technieken gebruik gemaakt, zoals scan-en-herken en het tot stand brengen van koppelingen met internetbankieren van uw bank. Deze manier van boekhouden bespaart u veel tijd en geld. Ook is de kans op fouten nihil.

 

De online boekhouding staat u 24 uur per dag en 7 dagen per week ter beschikking, terwijl wij maandelijks de noodzakelijke controles uitvoeren en analyses verrichten. Door deze efficiënte werkwijze heeft u altijd de beschikking over de actuele situatie van uw financiële administratie en bent u beter in staat om gefundeerde beslissingen te nemen. Dit is waar wij toegevoegde waarde kunnen bieden.

 

Uiteraard is nog niet de hele wereld online en kunt u ook bij ons terecht voor de meest gangbare boekhoudpakketten.

 

Wij lichten u graag in over de diverse mogelijkheden van abonnementsvormen waarin wij deze diensten aanbieden.

 

Wilt u weten wat Over-View voor u kan betekenen op financieel administratief gebied? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen met u kijken we graag welke diensten optimaal bij uw organisatie passen.

 

 Twitterfeed

 Onze gegevens

Over-View

Dr. Herskade 1

3261 CJ Oud-Beijerland

 

Contactgegevens

Marcel Huber

 

      (06) 54 30 31 29

 

      info@over-view.nl

Disclaimer Algemene voorwaarden | Privacybeleid |