Salaris administratie

Wat komt er allemaal kijken bij het voeren van een salarisadministratie? Dit is niet alleen het verzamelen en invoeren van personeelsgegevens, waarmee loonberekeningen worden gemaakt om tijdig het salaris te kunnen overmaken. Het gaat ook om bewaken van wijzigingen in de voor u geldende cao, afdrachtspercentages en alle andere mogelijke risico’s in de loonbelastingsfeer. Verder moeten er ook arbeidsovereenkomsten, salarisstroken en jaaropgaven voor het personeel worden opgesteld. De salarisadministrateur is tevens de contactpersoon voor instanties, zoals de Belastingdienst en de arbodienst.

 

Er komt dus veel bij kijken om een goede salarisadministratie te voeren. Wij beschikken over een team van specialisten met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van personeels-, pensioen- en uiteraard salarisadministratie. Wij kunnen dit aanbieden in een aantal varianten.

 

Ook als u geen gebruik maakt van onze mogelijkheid tot verwerking van uw salarissen is het interessant om te weten of u wel voldoende gebruik van premievoordelen maakt, zoals premiekortingen en premievrijstellingen. Als specialist in het uitvoeren en beoordelen van salarisverwerkingen en beoordelen van salarisadministraties komen we regelmatig tegen dat werkgevers deze en andere subsidiemogelijkheden niet of niet volledig benutten. Hierdoor laten werkgevers geld liggen of dragen ten onrechte teveel belasting af. Door middel van een premiescan op uw salarisadministratie kunnen wij de juistheid van de premieafdrachten aan de Belastingdienst beoordelen.

 

Wilt u weten wat Over-View voor u kan betekenen op het gebied van salarisadministratie? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen met u kijken we graag welke diensten optimaal bij uw organisatie passen.

 Twitterfeed

 Onze gegevens

Over-View

Dr. Herskade 1

3261 CJ Oud-Beijerland

 

Contactgegevens

Marcel Huber

 

      (06) 54 30 31 29

 

      info@over-view.nl

Disclaimer Algemene voorwaarden | Privacybeleid |