Belastingaangifte

Iedere ondernemer of natuurlijk persoon moet periodiek aangifte doen voor één of meer belastingsoorten. Welke dat zijn, bepaalt de Belastingdienst. Bij ondernemers bepaalt de fiscus dit nadat u zich hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting doet u jaarlijks aangifte. Voor de omzetbelasting (btw) doet u dit jaarlijks, maandelijks of per kwartaal. Als u met personeel werkt doet u aangifte voor de loonheffingen.

 

U bent verplicht om een juiste en volledige belastingaangifte te doen. Door toenemende wet- en regelgeving wordt het steeds moeilijker om deze belastingaangifte zonder deskundig advies op te stellen. Over-View is u daarom graag van dienst bij het opstellen van de volgende aangiftes:

- Aangifte inkomstenbelasting (IB)

- Aangifte vennootschapsbelasting (VPB)

- Aangifte omzetbelasting (BTW)

- Aangifte loonbelasting (LB)

- Aangifte schenk- en erfbelasting (SW)

 

Hoe deze belastingaangifte tot stand komt bepaalt u! Wij adviseren u om samen afspraken te maken over het voeren van een juiste en volledige administratie, zodat de belastingaangifte een logisch gevolg wordt van uw administratie. Dit bespaart u tijd, geld en mogelijke problemen met de belastingdienst.

 

Wilt u weten wat Over-View voor u kan betekenen bij het verzorgen van uw belastingaangifte en het voeren van een goede administratie? Neem dan contact met ons op.

 Twitterfeed

 Onze gegevens

Over-View

Dr. Herskade 1

3261 CJ Oud-Beijerland

 

Contactgegevens

Marcel Huber

 

      (06) 54 30 31 29

 

      info@over-view.nl

Disclaimer Algemene voorwaarden | Privacybeleid |