Administratieve organisatie

Een voorwaarde voor goed renderende ondernemingen is ook dat de interne bedrijfsprocessen  op orde zijn. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden, zoals het analyseren van rapportages en het samenstellen van de jaarrekening, verzamelen wij ook waardevolle informatie over uw bedrijfsprocessen.

 

Wij assisteren u graag bij het (her)inrichten van de administratieve organisatie van uw onderneming en richten uw financiële administratie zodanig in, dat de rapportages gericht zijn op de ontwikkeling van de KPI’s (kritische prestatie indicatoren) die voor uw onderneming van belang zijn.

 

Door uw administratieve organisatie op een goede manier in te richten houdt u overzicht bij de realisatie van uw doelstellingen en zorgt u ervoor dat verplichte gegevens op een juiste manier worden geadministreerd.

 

Wilt u meer weten over wat Over-View voor uw administratieve organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen met u kijken we graag welke diensten optimaal bij uw organisatie passen.

 Twitterfeed

 Onze gegevens

Over-View

Dr. Herskade 1

3261 CJ Oud-Beijerland

 

Contactgegevens

Marcel Huber

 

      (06) 54 30 31 29

 

      info@over-view.nl

Disclaimer Algemene voorwaarden | Privacybeleid |