Controlling

Het midden- en kleinbedrijf heeft vaak behoefte aan een permanente invulling van de financiële functie binnen het management, maar heeft deze controller niet op full time basis nodig. Een uitstekende oplossing hiervoor is onze mogelijkheid om op parttime basis deze functie in te vullen. U heeft dan een aantal uren of dagen per week de beschikking over een strategisch denkende financiële rechterhand in uw management team.

 

De parttime controller participeert volledig in het managementteam van uw organisatie en neemt de volle verantwoording voor het takenpakket. Wij zijn op dit gebied duidelijk van meerwaarde. Door onze jarenlange ervaring met klanten uit verscheidene branches zijn wij voor u een ideale sparringpartner.

 

Voor bedrijven die behoefte hebben aan hoogwaardige managementkennis is deze flexibele inzet van een controller een uitstekende oplossing. Uiteraard wordt de inzet en planning van deze werkzaamheden met u afgestemd al naar gelang de behoefte van uw onderneming.

 

Wilt u weten wat Over-View voor u kan betekenen op het gebied van controlling? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Samen met u kijken we graag welke diensten optimaal bij uw organisatie passen.

 Twitterfeed

 Onze gegevens

Over-View

Dr. Herskade 1

3261 CJ Oud-Beijerland

 

Contactgegevens

Marcel Huber

 

      (06) 54 30 31 29

 

      info@over-view.nl

Disclaimer Algemene voorwaarden | Privacybeleid |